Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Definisjonen av CNC

2021-10-29

Ved tradisjonell maskinering betjenes vanlige verktøymaskiner for hånd. Ved maskinering ristes det mekaniske verktøyet for hånd for å kutte metall, og nøyaktigheten til produktene måles med skyvelære og andre verktøy. Moderne industri har lenge brukt digitalt styrte maskinverktøy for drift.CNC-maskinverktøykan automatisk behandle alle produkter og deler direkte i henhold til programmet som er utarbeidet av teknikere på forhånd. Dette er det vi kaller "NC-bearbeiding". NC-maskinering er mye brukt i alle felt av all maskinering, og det er også utviklingstrenden og viktige og nødvendige tekniske midler for formbearbeiding.

Maskinering av deler medCNC-teknologi
"CNC" er the forkortelse for datastyrt numerisk kontroll. NC-maskinverktøy behandler automatisk de maskinerte delene i henhold til det forhåndsprogrammerte bearbeidingsprogrammet. Vi kompilerer bearbeidingsprosessruten, prosessparametere, verktøybane, forskyvning, skjæreparametere (spindelomdreininger, mating, tilbakemating osv.) og hjelpefunksjoner (verktøyskifte, spindel fremoverrotasjon, reversrotasjon, skjærevæske av og på osv.) .) av delene til et maskineringsprogramark i henhold til instruksjonskoden og programformatet spesifisert av NC-maskinverktøyet, deretter registreres innholdet av programarket på kontrollmediet (som perforert papirtape, magnetbånd, magnetisk disk og magnetisk bobleminne), og deretter inn i NC-enheten til NC-maskinverktøyet for å beordre maskinen til å behandle deler.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept